De Voorjaarsmarkt in Zuidlaren is een feest!

Voorjaarsmarkt Zuidlaren

De Voorjaarsmarkt in Zuidlaren is een feest!

Christiaan No Comment

Zien we je vandaag ook op de Voorjaarsmarkt in Zuidlaren? Op deze gezellige voorjaarsmarkt op en rond de Brink in het centrum van Zuidlaren staan 51 kramen met talloze artikelen zoals kleding, lederwaren, huis-en tuindecoratie, tuinplanten enz. Ook zijn er kramen met lekker hapjes en drinken. Naast de warenmarkt is er ook een paardenmarkt op de brink bij het Achterom. De verwachting is dat ongeveer 300 paarden en pony’s worden verhandeld! Kinderen kunnen ’s middags gratis een ritje op een pony maken rondom de Brink. Genoeg te beleven dus! Wij zijn er ook bij en wij leveren het sanitair, het hekwerk en de stroomvoorziening.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

Of vraag een gedrukte versie aan

Altijd op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.Gelukt!

Call Now Button