Healthy Ageing Tour 2017 en Cascaderun

Cascaderun en HAT

Healthy Ageing Tour 2017 en Cascaderun

Christiaan No Comment

Healthy Ageing Tour

Gisteren werd de laatste etappe van de Healthy Ageing Tour gereden, dé topwedstrijd onder het vrouwenwielrennen in Noord-Nederland. In de stralende zon kwam Emilie Moberg zondag als eerste over de finish, waarna zij de welverdiende dag-trofee in ontvangst mocht nemen. Het algemeen klassement van de tour werd gewonnen door Ellen van Dijk.

Evenementenservice.nl vond het fantastisch om een bijdrage te mogen leveren aan deze schitterende wielerwedstrijd en we bedanken de organisatie voor het vertrouwen. Wij verzorgden het hekwerk. Volgend jaar zijn we weer van de partij!

Cascaderun

Het Drentse Hoogeveen was zondag het toneel van de Cascaderun. Ook hier zorgde het schitterende weer voor een uitbundige sfeer tijdens dit mooie sportevenement. Met trots mag de organisatie terugkijken op een zeer geslaagde wedstrijd. Na afstanden van vijf of tien mijl ging Keniaan Ezra Kering er bij de mannen met de winst vandoor. Hij klokte met 48:10 uur de snelste tijd. De snelste vrouw was Jacelyn Gruppen uit Stuifzand een tijd van 56:42 uur. Evenementenservice.nl zorgde voor stroom, sanitair en de kassa units. Dank voor het vertrouwen en tot volgend jaar!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

Of vraag een gedrukte versie aan

Altijd op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.Gelukt!

Call Now Button