Dutch open Darts en een Veurverkoopje

03 februari 2017

Dutch open Darts en een Veurverkoopje

Christiaan No Comment

Dutch open darts

Ga jij dit weekend ook genieten van darten? Kom dan naar de 39e editie van de Dutch Open Darts in de Bonte Wever in Assen! Daar vindt van 3 tot en met 5 februari 2017 het grootste en gezelligste open dartstoernooi van de wereld plaats in. Wij leveren de afrasteringhekken, dranghekken en stage-barriers.

Veurverkoopje

In Smilde is dit weekend het Veurverkoopje van het Oalerwets feesie in Smilde. De oude Skihal aan de Industrieweg in Smilde is gastheer voor deze voorverkoop. Kom ook langs en scoor die eerste kaarten voor vrijdag 12 mei en zaterdag 13 mei! Wij leveren de afrasteringhekken, dranghekken, stroomvoorziening en het sanitair.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

Of vraag een gedrukte versie aan

Altijd op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.Gelukt!

Call Now Button