Nog één keer terugblikken…

Nog één keer terugblikken…

Christiaan No Comment

Het nieuwe jaar 2017 is alweer bijna een maand oud. Toch blikken we nog even kort terug op het afgelopen jaar. Een jaar waarin Evenementenservice.nl een bijdrage mocht leveren aan fantastische evenementen en festivals. Denk bijvoorbeeld aan de Energiewachttour en de Olympia’s tour en de TT. Maar ook het PK Weekend was weer genieten.

finish barrierWielerevenementen

Met de organisatie van de Energiewachttour hebben we op 1 april 2016 een nieuw, driejarig contract afgesloten. Bij de Olympia’s tour maakten we voor het eerst gebruik van onze nieuwe finishbarriers.

 

Radiocommercial

In april kwamen we zelfs op Qmusic! Twee weken lang schalde onze commercial dagelijks diverse keren uit de boxen. Het uitzenden van de commercial viel gelijk met de introductie van onze nieuwe full colour catalogus, waarin al onze producten en diensten nauwkeurig zijn gerangschikt.

 

Bevrijdingsfestival Drenthe

Ook het Bevrijdingsfestival in Assen was afgelopen jaar weer een groot succes. Bij dat festival hebben we onze splinternieuwe vijfpersoons kassaunit in gebruik genomen.

 

waterzuiveringWaterverbeteringsunit en pompenlijn

Retropop Emmen is elk jaar weer een feest. Dit jaar was onze bijdrage extra speciaal. Tijdens het evenement hebben we ons nieuwe waterverbeteringsunit en nieuwe pompenlijn in gebruik genomen. Met deze waterzuiveringsunit pompen we oppervlaktewater op, en zuiveren dit tot veilig spoelwater. Dit is ideaal voor situaties waar geen stromend water voorhanden is. En heel milieubewust.

 

Alteveer toiletunit OktoberfestToiletunits bij TT-Festival

De TT behoeft geen enkele introductie. Evenementenservice.nl levert al jaren evenementen materiaal voor dit beroemde evenement dat al sinds 1954 op het TT-circuit in Assen wordt georganiseerd. Dit jaar hebben we voor het TT-festival onze nieuwe toiletunits in gebruik mogen nemen.

 

logo CH2018 clublidLeeuwarden-Fryslân, Club2018

Met gepaste trots mogen wij ons sinds 12 februari 2016 Officieel clublid 2018 van de Leeuwarden-Fryslân Club2018 noemen! Leeuwarden is in 2018 de Culturele Hoofdstad van Europa en wij gaan daar ook een bijdrage aan leveren!

 

dranghekopslagbokDranghek opslag

In 2016 hebben we onze nieuwe drang-opslagrekken in gebruik genomen. Dankzij deze, door onszelf ontwikkelde dranghekopslag kunnen dranghekken in een handomdraai worden gestald, verplaatst en vervoerd. Bij de ontwikkeling hebben we rekening gehouden met alle denkbare gemaks- en veiligheidsaspecten.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

Of vraag een gedrukte versie aan

Altijd op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.Gelukt!

Call Now Button