2017 wordt een jaar om van te smullen!

2017 wordt een jaar om van te smullen!

Christiaan No Comment

Ook in 2017 leveren wij weer materialen, diensten en services aan vele grote én kleine evenementen. Benieuwd welke voor evenementen wij dit jaar materialen en services leveren? Oke, wij verklappen er alvast een paar….

hat logo

Healthy Ageing Tour

De Healthy Ageing Tour is een schitterend wielerevenement dat tot vorig jaar bekend stond onder de naam Energiewacht tour. Deze UCI wedstrijd bestaat uit zes etappes door de provincie Groningen, verreden over vijf dagen. Ook dit jaar verschijnt de wereldtop van de vrouwelijke wielersport weer aan de start. Genieten dus! Evenementenservice.nl levert met trots het evenementenmateriaal voor dit evenement.

jbvhn

Jaarbeurs van het Noorden

Op vrijdag 22 september start de 65ste Jaarbeurs van het Noorden. Deze consumentenbeurs is met 25.000 bezoekers uitgegroeid tot één van de grootste beurzen van het noorden. Evenementensevice.nl levert de stroomvoorziening en de verlichting.

cascaderun

Hoogeveense Cascaderun

De Hoogeveense Cascaderun is een jaarlijkse atletiekwedstrijd over 5 en 10 Engelse mijlen. Het is een officiële Atletiekunie-wedstrijd die op 9 april 2017 wordt gehouden. Ook dit jaar verzorgt Evenementenservice.nl weer de materialen voor de horeca.

En er is nog veel meer….

Naast bovengenoemde evenementen verzorgen wij ook het evenementenmateriaal voor Oalerwets Feesie, Kinder Kook festival, Holland International Blues Festival, Barrel Food Truck festival in Emmen, (dit jaar nieuw ook Hardenberg), de Kids Mud run, Diekdaegen in Wijhe, MM Culinair, Bevrijdingsfestival Assen, Preuvenement in Assen en het Secret Forest festival in Stadskanaal.

Kortom, het wordt een jaar om van te smullen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

Of vraag een gedrukte versie aan

Altijd op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.Gelukt!

Call Now Button