Emmen on Ice

Emmen on Ice

Christiaan No Comment

Emmen on Ice

Tot en met 8 januari 2017 kun je met het hele gezin genieten van heerlijke schaatspret op Emmen on Ice. Dit jaar is er speciaal voor de allerkleinsten een volledig overkapte extra baan van 75 m2. Zo kan er onder alle weersomstandigheden geschaatst worden! Uiteraard worden ook dit jaar weer schoolschaatsen en een curlingcompetitie georganiseerd. Meer informatie en openingstijden vind je op de website van Emmen on Ice. Evenementenservice.nl zorgt voor stroomvoorziening, hekwerk, watervoorziening en een heftruck. Zien we je daar?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

Of vraag een gedrukte versie aan

Altijd op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.Gelukt!

Call Now Button