Kerststad Assen

Kerststad Assen

Christiaan No Comment

Kerststad Assen

De meest sfeervolle tijd van het jaar is weer aangebroken en wat is er op zo’n moment leuker dan in het prachtige Assen te genieten van een top kerstmarkt. Met Kerststad Assen pakt de Drentse hoofdstad weer flink uit. Geniet van een gezellige markt met een speciale wensboom. En een mooie verlicht overdekt terras met zitplaatsen, houten chalets en kerstgroen. Uiteraard is de oliebollenkraam er ook. En natuurlijk wordt de kerstmarkt opgeluisterd met allerlei leuke activiteiten en muziek. Evenementenservice.nl is ook van de partij. Wij leveren stroomvoorziening, verlichting, versiering en vlaggenmasthouders. Komen jullie ook? De kerstmarkt duurt tot en met zondag 18 december en de toegang is gratis.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

Of vraag een gedrukte versie aan

Altijd op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.Gelukt!

Call Now Button