Zuidlaren!

Zuidlaren

Zuidlaren!

Christiaan No Comment

Zuidlaardermarkt

Vandaag zijn we gestart met de opbouw van de Zuidlaardermarkt. Dinsdag 18 oktober om 6.00 uur precies opent burgemeester Marcel Thijsen op de Brink in Zuidlaren de 816e Zuidlaardermarkt. Ben je paardenliefhebber of heb je gewoon zin in een gezellig dagje uit, dan moet je aanstaande dinsdag zeker een kijkje komen nemen op de Zuidlaardermarkt. Naast de vele paarden en pony’s is er een grote kermis en kun je heerlijk slenteren langs de 400 kraampjes die de markt rijk is. Kortom, een dagje Zuidlaardermarkt is een hele belevenis! Meer informatie vind je op www.zuidlaardermarkt.eu. Evenementenservice.nl levert alle materialen die nodig zijn voor dit mooie evenement.

 

Rabobank Zuidlaardermarktloop

Zaterdag 15 oktober 2016 wordt voor de veertigste keer de Zuidlaardermarktloop georganiseerd. Een vrolijk sportevenement met honderden deelnemers die elk 10 of 5 kilometer lopen. Voor de kinderen is er een speciale 2,5 kilometer route. De muzikale bijdrage is dit jaar afkomstig van de bluesband The Mississippi Kings. Wij zijn ook van de partij en wij leveren de dranghekken. Wil je meer informatie over dit evenement? Kijk dan op www.zuidlaardermarktloop.nl.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

Of vraag een gedrukte versie aan

Altijd op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.Gelukt!

Call Now Button