Piratenfestijn en Oktoberfest

7-oktober-2016

Piratenfestijn en Oktoberfest

Christiaan No Comment

Mega Piratenfestijn

Vanavond gaat Marum weer helemaal los met het Mega Piratenfestijn. Een heerlijk meezing-evenement met sterren als Jan Smit, Gebroeders Ko, Sieneke, Stek Ekkel en vele andere grote namen. Dus wil je dit jaar nog één keer lekker meezingen, mis dan deze kans niet, want het is het laatste Piratenfestijn in Noord-Nederland dit jaar. Wij zijn natuurlijk ook aanwezig. We leveren het sanitair, een toiletunit, de bouwhekken en dranghekken, de verlichting en de inrichting van de VIP tent. Meer informatie vind je op de website van het Piratenfestijn.

Duitse gezelligheid in Alteveer

Ben je toe aan echte Duitse sfeer en gezelligheid? Ga dan morgen naar het Oktoberfest in Alteveer. Een heerlijk ontspannen feest met muziek, bier en natuurlijk lederhosen. Geniet van de muziek van Gipfel Power, Rita und Andreas, Die jungen Tiroler Teufel en Die Bärigen Troler. Wij leveren voor dit prachtige feest het sanitair, het hekwerk, de verlichting en de watervoorziening. Meer info? Kijk op de website van het Oktoberfest.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

Of vraag een gedrukte versie aan

Altijd op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.Gelukt!

Call Now Button