Olympia’s Tour en paardensport

28-september-2016

Olympia’s Tour en paardensport

Christiaan No Comment

Wielrennen

Gisteren is de Olympia’s tour begonnen. Vijf dagen lang rijden nationale en internationale wielrenners dwars door Nederland heen. Voor veel wielrenners is de Olympia’s tour het voorportaal van een profloopbaan gebleken. Een sportevenement van grote klasse dus. Wie weet welke prijzen er in de toekomst gepakt gaan worden door de huidige deelnemers! Evenementenservice.nl levert en plaatst voor dit spectaculaire sportevenement de sanitaire voorzieningen en de dranghekken. Onze nieuwe start- en finishbarriers bewezen meteen hun diensten! De barriers zijn speciaal geconstrueerd om ongevallen bij de start en de finish te voorkomen. Wil je meer weten over onze finish barriers? We vertellen je er graag alles over. Bel ons op 0592-340694

Paardensport

Vandaag was het Rodermarktwoensdag en vond de 42e kortebaandraverij plaats op de Norgerweg. De met zand bedekte weg was het toonbeeld van een prachtige kortebaandraverij. Deze 300 meter lange draverij is een afvalrace tussen paarden met wagentjes, ook wel sulky’s geheten. Op en top spektakel dus! Evenementenservice.nl leverde het hekwerk voor dit sportfestijn.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

Of vraag een gedrukte versie aan

Altijd op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.Gelukt!

Call Now Button