Zuidelijke piraten en een noordelijke beurs

weekend-24-september-2016

Zuidelijke piraten en een noordelijke beurs

Christiaan No Comment

Mega Piraten Festijn

Het is weer genieten vandaag in Tilburg. Frans Duijts, Sieneke, Mr. Polska en vele andere artiesten komen langs op het Mega Piraten Festival. Wij leveren het sanitair, de bouwhekken en dranghekken, de verlichting en de inrichting van de VIP tent. Heb je het piratenfestijn gemist? Geen nood, want op vrijdag 7 oktober is er een nieuw festijn in Marum. Kijk op de website van de organisatie.

Jaarbeurs van het Noorden

In Roden startte vandaag de Jaarbeurs van het Noorden. Tot en met woensdag 28 september genieten ruim 25.000 bezoekers van alle thema’s op het gebied van wonen, tuin, lifestyle, gezondheid, vakantie en vrije tijd. Op de website van de jaarbeurs van het noorden vind je meer informatie. Wij zijn ook van de partij en leveren de volledige stroomvoorziening, verlichting en verwarming. We hebben daarbij enkele revolutionaire en milieubewuste maatregelen genomen waardoor de organisatie van de jaarbeurs in staat is een brandstofbesparing van circa 60% te realiseren. Volgende week leggen we in een extra nieuwsbericht uit hoe we dat hebben gedaan.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

Of vraag een gedrukte versie aan

Altijd op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.Gelukt!

Call Now Button