Nieuwste model finish barriers beschikbaar

nieuwe-bariers-naar-verzinkerij

Nieuwste model finish barriers beschikbaar

Christiaan 1 comments

De eerste serie van ons nieuwste model Finish Barriers is gisteren naar de verzinkerij gegaan. In de verzinkerij wordt het materiaal van een beschermende zinklaag voorzien zodat ze jaren meekunnen. Vanaf volgende week zijn de finish barriers klaar voor gebruik!

Finish Barriers worden met name gebruikt in de sportwereld. Tijdens een bloedstollende massasprint wil je bijvoorbeeld niet dat voeten of trappers van individuele sporters per ongeluk tegen de barriers aankomen. Onze Finish Barriers zijn daarom speciaal ontworpen om ongelukken te voorkomen.

Wil je meer informatie over onze barriers of wil je als eerste gebruik maken van dit nieuwste model? Bel ons dan even op telefoonnummer 0592-340694. Of kijk op onze website bij het onderdeel Hekwerk & Barriers.

1 Comment

Nog één keer terugblikken... | Evenementenservice.nl

januari 21, 2017 at 8:47 pm

[…] contract afgesloten. Bij de Olympia’s tour maakten we voor het eerst gebruik van onze nieuwe finishbarriers. Ook het Bevrijdingsfestival in Assen was een groot succes. Bij dat festival hebben we onze […]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

Of vraag een gedrukte versie aan

Altijd op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.Gelukt!

Call Now Button