Dragraces en colordance

weekend-17-september-2016

Dragraces en colordance

Christiaan No Comment

Quartermile Weekend of Champions en het BugFest

Van het dragracegeweld op de enige echte Dragracebaan van Nederland krijg je niet snel genoeg. De dragraces, de show paddocks en natuurlijk de Show & Shine Contest zijn sowieso ingrediënten voor een succesvol weekeinde. Komend weekend is Drachten daarom the place to be. De unieke sfeer die er tijdens dit evenement hangt maken het zeer de moeite waard om dit feestje te bezoeken! Wil je meer informatie? Kijk dan op de site van het evenement of op de site van 402automotive.com. Wij zijn er komend weekend natuurlijk ook bij, en wij leveren al het benodigde evenementenmateriaal.

Holi Fusion

Nóg zo’n heerlijk evenement is Holi Fusion dat komende zaterdag georganiseerd wordt op het evenemententerrein Roode Haan in Groningen. ’s Werelds grootste kleurenfestival pakt 11 uur lang uit met muziek, dans en kleur. Met onder andere Praia del Sol, Billy the Kit en Punish en vele andere hoef je je absoluut niet te vervelen. Wil je meer weten of wil je de volledige line-up bekijken? Kijk dan op de website van Holi Fusion Groningen. Je komt ons zaterdag natuurlijk ook tegen. Wij leveren al het evenementenmateriaal.

Roldermarkt

De afgelopen dagen waren we actief op de Roldermarkt. Mede door het stralende weer van de afgelopen dagen werd deze 231e Roldermarkt een heerlijk feest. We leverden voor dit evenement het sanitair, de verlichting, de bouwhekken, dranghekken en kassa-units.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

Of vraag een gedrukte versie aan

Altijd op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.Gelukt!

Call Now Button