Een nazomer om van te smullen…

weekend-9-september-2016

Een nazomer om van te smullen…

Christiaan No Comment

Aan de zomer lijkt opeens geen einde te komen. En dat is maar goed ook, want er valt dit weekend weer van alles te beleven!

Nazomeren Festival Groningen

Op zaterdag 10 september vindt op het festivalterrein Roodehaan in Groningen het Nazomeren festival plaats. Geheel in stijl, want met temperaturen tot boven de 25 graden belooft het morgen een stralende dag te worden. Ideaal weer om het Nazomeren festival te bezoeken dus! Wanneer je een blik op de line-up werpt zul je zien dat Nazomeren 2016 een schitterend spektakel gaat worden. De rij met artiesten kent vele aansprekende namen, zoals onder anderen Joris Voorn, Lexer, Sam Paganini en Mia More. Wil je meer informatie? Kijk dan op de website van het festival. Wij zijn natuurlijk ook aanwezig en wij leveren al het evenementenmateriaal.

Festival De Opening Emmen

Drie dagen lang staat Emmen in het teken van De Opening. Dit prachtige festival luidt de start van het nieuwe culturele seizoen in Emmen in. Er is dan ook van alles te doen op cultureel gebied. Een absolute aanrader voor jong en oud dus. Je hebt nog tot zondag de tijd om het festival te bezoeken. Wij zijn er natuurlijk ook en wij leveren al het materiaal om dit festival tot een onvergetelijke ervaring te maken. Meer informatie vind je op de website van het festival.

SWAMP festival Assen

Elke tweede zaterdag van september wordt middenin de wijk Marsdijk het SWAMP festival georganiseerd. Muziek, dans, film, theater, fair, eten en drinken; er is voor jong en oud van alles te beleven. Het bruisende wijkfeest wil wijkbewoners met elkaar in verbinding brengen. Voor en door Marsdijkers! Wij zijn ook van de partij en we leveren al het evenementenmateriaal om het feest aangenaam en veilig te laten verlopen. Meer informatie vind je op swampmarsdijk.strikingly.com.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

Of vraag een gedrukte versie aan

Altijd op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.Gelukt!

Call Now Button