Het eerste weekend van september!

weekend 3 september 2016

Het eerste weekend van september!

Christiaan No Comment

Dit eerste weekend van september staat bol van de festiviteiten. We zijn te vinden op diverse grote festivals.

Bloemencorso Eelde

In Eelde kom je ogen te kort dit weekend. Het Bloemencorso bestaat al sinds 1957 en is uitgegroeid tot een van de grootste jaarlijks terugkerende culturele buitenevenementen. Een echte publiekstrekker dus! Niet voor niets betitelt de onafhankelijke jury het corso elk jaar weer als een van de mooiste corso’s van Europa. Voor dit schitterende evenement leveren wij stroom en verlichting.

MM culinair Emmen

Twintig restaurants en ruim 100 gerechten, dat is wat je tegenkomt op MM Culinair, het grootste openluchtrestaurant van Drenthe. De beste restaurants uit de omgeving presenteren zich dit weekend op het marktplein van Emmen aan het publiek. En de toegang is gratis! Wij zijn ook van de partij en we leveren al het benodigde evenementenmateriaal.

Dance and Hardstyle in the Park Groningen

Hou je van hardcore to the max, dan moet je dit weekend op Dance and Hardstyle in the Park zijn. Met onder anderen Radical Redemption, Crypsis, Noize en Psyko Punkz beleef je de avond van jaar in Groningen. Wij zijn natuurlijk ook aanwezig en wij leveren al het materiaal dat nodig is om dit evenement tot een succes te maken.

Diekdaegen in Wijhe

“Het gezelligste feestweekend van Salland”, dat is de belofte die je van De Diekdaegen krijgt. Ook dit jaar is er in Wijhe in het eerste weekend van september weer van alles te beleven voor jong en oud. Kermis, rommelmarkt, een Keltisch Festival en het Straatfestival op zondag. Kortom: te veel om op te noemen! Wij zijn er ook en wij leveren het sanitair.

Feestweek Valthe

De feestweek in Valthe is ieder jaar weer een schitterend evenement. Dit jaar zie je onder anderen Jannes, Django Wagner, One two trio, Black Tie Monkey Squad en de Tirolermiddag op zondag. Geniet van Gipfelpower en Gigant FM voute discoshow. Voor dit festival leveren wij het hekwerk en het sanitair.

Mega Piraten in Oldebroek

Afgelopen vrijdag vond alweer editie nummer 109 van het mega piratenfestijn plaats. In Oldebroek kon weer meegezongen worden met onder anderen Jannes, Gebroeders Ko, Mooi Wark, Django Wagner en vele anderen. Wij waren natuurlijk ook van de partij!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

Of vraag een gedrukte versie aan

Altijd op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.Gelukt!

Call Now Button