Vier zomerse festivals

weekend 27 augustus 2016

Vier zomerse festivals

Christiaan No Comment

Komend weekend staan er vier prachtige zomerse festivals gepland. Natuurlijk zijn wij van Evenementenservice.nl ook van de partij:

Wereldkampioenschap Motorcross

Op 27 en 28 augustus 2016 wordt het wereldkampioenschap Motorcross gehouden in Assen. Ruim 20 nationaliteiten laten dan het allerbeste op het gebied van motorcross zien. Jij kunt daar ook bij zijn. Je bent dan tevens getuigen van het wereldkampioenschap voor vrouwelijke motorcrossers, de Women’s MX Grand Prix en van het WK voor veteranen. Genoeg te beleven dus op het TT circuit in Assen! Wij zijn in ieder geval van de partij en wij leveren de stroomvoorziening en het hekwerk. Wil je meer informatie over MXGP? Kijk dan op de website van MXGP-Assen.

Preuvenement

In de Gouverneurstuin in Assen wordt dit weekend Preuvenement georganiseerd, een festival vol kunst, cultuur, muziek, cabaret, culinaire hoogstandjes en gezelligheid. Jong en oud kan dan ook naar hartenlust genieten van een gevarieerd programma met leuke muziekacts en van vele culinaire specialiteiten die de beste restaurants van Assen te bieden hebben. Wij zijn er ook, en we leveren al het benodigde evenementenmateriaal. Voor meer informatie over Preuvenement kijk je op de website www.preuvenementassen.nl.

ZomerJazzFietsTour

Sommige evenementen bestaan al zó lang, dat je je de eerste editie haast niet meer kunt herinneren. De ZomerJazzFietsTour is zo’n geweldig festival. Al 30 jaar lang kun je elke laatste zaterdag van augustus kiezen tussen schitterende fietsroutes dwars door het prachtige Reitdiepdal, ten noordwesten van de stad Groningen. Langs de vijf fietsroutes worden je ruim 30 concerten aangeboden, uitgevoerd in middeleeuwse kerkjes en boerenschuren. Die kun je niet allemaal bijwonen, dus het wordt lastig kiezen! Wij gaan ook genieten van het gevarieerde programma vol jazz en improvisatiemuziek uit binnen- en buitenland. Voor de ZomerJazzFietsTour leveren wij stroom en sanitaire voorzieningen. Kijk voor meer informatie op de website van de ZomerJazzFietsTour.

Sweelpop

Sweelpop, sinds 1982 een begrip in Zweeloo. Grote namen als Golden Earring, Van Dik Hout, Frank Boeijen, Kane en Nick & Simon hebben op het podium van het festival gestaan. Ook dit jaar pakt de organisatie weer uit met een schitterende line-up. Geniet van The Dirty Daddies, Kraantje Pappie, Ultimate Guns N’ Roses Tribute, Diep Triest en Toycar Taxi. Wij leveren al het evenementenmateriaal. Wil je meer informatie over Sweelpop? Kijk dan op de website van Sweelpop.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

Of vraag een gedrukte versie aan

Altijd op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.Gelukt!

Call Now Button