Noord-Nederland op z’n best deze zomer

weekend 19 augustus 2016

Noord-Nederland op z’n best deze zomer

Christiaan No Comment

Je hoeft je absoluut niet te vervelen want dit weekend is het noorden van ons land op op z’n best. Of je nou van cultuur, dance, DJ’s, Nederlandstalig, boerenrock of een gezellige braderie houdt, er is voor ieder wat wils.

Noorderzon Groningen

Eigenlijk behoeft Noorderzon geen enkele introductie, want het festival is al jaren een begrip. Dit jaar vindt in het Noorderplantsoen en op vele locaties DownTown Groningen al weer de 26ste editie plaats van dit iconische evenement. Je kunt genieten van het nieuwe werk van grootheden, oude bekenden en van jonge makers uit diverse landen. Er komen artiesten uit Frankrijk, Australië, Cambodja, Noorwegen, België, Duitsland, Thailand, Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Zwitserland, Finland, Zuid-Afrika, Mozambique en Hongarije. Het festival duurt 11 dagen. Tijdens die 11 festivaldagen bezoeken maar liefst 135.000 mensen het evenement. En wij zijn daar natuurlijk ook bij met ons evenementenmateriaal.

Dodo festival

Het Dodo festival in Bakkeveen is zo’n fantastisch evenement waar je al maanden naar uit kijkt. Een weekend vol spektakel, met Dodo Live en Dodo Dance, toffe optredens, braderie, kinderactiviteiten en lekker eten. Met diverse Nederlandstalige artiesten als Mooi Wark, Jannes en André Haze jr, maar ook de ABBA cover band, Praia Del Sol en Lady Bee treden op. Bekijk hier de volledige line-up. Wij zijn dit weekend ook van de partij en we leveren al het evenementenmateriaal.

Boerenrockfestival

Het is voor ons elk jaar weer een feest om voor het Boerenrockfestival al het evenementenmateriaal te mogen leveren. Het rockfestival dat jaarlijks ruim 22.000 bezoekers trekt, pakt ook dit jaar weer uit met crossauto’s, rare voertuigen, brommers, crossmotoren, muziek, ondeugd, vertier en kermis. En niet te vergeten de tientallen bands die komen optreden! Jong en oud kan in Drouwenermond genieten van echte Drentse gezelligheid. Mis dit feestje dus niet. Wij zijn in ieder geval van de partij!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

Of vraag een gedrukte versie aan

Altijd op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.Gelukt!

Call Now Button