Ga jij dit weekend racen of springen?

Programma 6 en 7 augustus 2

Ga jij dit weekend racen of springen?

Christiaan No Comment

Met de Gamma Racing Day en het Springkussenfest voor de boeg kan jouw weekend niet meer stuk…

Gamma Racing Day

Raceliefhebbers hoeven niet lang na te denken hoe ze dit weekend hun tijd nuttig kunnen besteden. Want met het grootste gecombineerde auto, motor en kartevenement van Europa voor de boeg is het TT circuit the place to be! Het circuit staat komende dagen dan ook volledig in het teken van de Gamma Racing Day. En het mooiste is: tickets voor de taluds en de tribunes kun je gratis uitprinten op de website www.gammaracingday.nl. We gaan genieten van een prachtig raceweekend! Evenementenservice.nl levert de stroomvoorziening en het hekwerk.

Springkussenfeestje voor volwassenen

Hou je niet van races, maar heb je wel zin in een te gek feestje? Dan is het Springkussenfest in het Stadspark Groningen echt iets voor jou. Met 15.000 m2 aan springkussens en mega stormbanen is het Springkussenfest voor volwassenen een ware belevenis. Tussen 13:00 – 23:00 uur kun je gebruik maken van maar liefst 35 opblaasbare attracties, buikglijbanen, rodeo stieren en wipe out zones. Natuurlijk komen er ook te gekke artiesten langs, waaronder Outsiders, Mr. Polska, The Antidote en Praia del Sol. Meer informatie vind je op de website van Springkussenfest. Evenementenservice.nl is natuurlijk ook van de partij. We leveren al het evenementenmateriaal. Kom je ook?

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

Of vraag een gedrukte versie aan

Altijd op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.Gelukt!

Call Now Button