Wielrennen en ronkende trucks

weekend 30 en 31 juli 2016

Wielrennen en ronkende trucks

Christiaan No Comment

Op deze zomerse dagen staan er twee schitterende evenementen voor je klaar. En die willen we natuurlijk graag bij jou onder de aandacht brengen:

Jeugdwielrennen van ongekende klasse

Aanstaande maandag gaat de European Junior Cyclingtour Assen van start. Honderden jeugdige wielrenners strijden om de winst tijdens dit prachtige wielerevenement. Wie van jeugdwielrennen houdt kan daarom niet om dit professionele evenement heen. Evenementenservice.nl is er ook bij. Wij leveren veel materialen om dit evenement tot een succes te maken. Meer informatie is te vinden op deze website.

Truckstarfestival

Dit weekend staat het TT-circuit weer in het teken van het grootste jaarlijkse truck-festival van Europa: het Truckstar Festival. Maar liefst 2.200 vrachtwagens en zo’n 55.000 bezoekers maken van dit festival een geweldige belevenis. Het Truckstar Festival is daarmee een geweldig familie-evenement. Geniet van de sfeer, de spectaculaire baanprogramma’s en lekker eten en drinken. Evenementenservice.nl is er natuurlijk ook bij. Wij leveren tal van evenementenmateriaal om het feestje in goede te banen leiden. Meer informatie over het Truckstar Festival vind je hier.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

Of vraag een gedrukte versie aan

Altijd op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.Gelukt!

Call Now Button