Sporten, feesten en racen

weekend 22 en 23 juli 2016

Sporten, feesten en racen

Christiaan No Comment

Vier dagen fietsen in Drenthe

Vandaag was de laatste dag van de Drentse Fiets4daagse. Uit alle delen van Nederland deden ook dit jaar weer ruim 14.000 mensen mee aan dit grote fietsevenement. Evenementenservice.nl leverde aan dit evenement bouwhekken, dranghekken, stroomvoorziening en sanitair.

Straatfestival

Geniet op zondag 24 juli van het gratis Straattheaterfestival Cest la Vie in Emmen, waar vanaf 13:00 uur verschillende vormen van straattheater gecombineerd worden met een braderie en vlooienmarkt. ’s Avonds wordt er een feestje gebouwd met een gevarieerd muziekprogramma. Op diverse podia in het centrum treden bands op. Je komt Evenementenservice.nl ook tegen. Wij leveren diverse materialen voor dit festival.

Autorace

Voor de autoliefhebbers is er in Drachten het All American Cars evenement. Het is een festival met streetlegal en prodragraces, muziekavonden, een show & shine en een gezellige Amerikaanse showcamping. Op de Airstrip Drachten racen 2 voertuigen tegen elkaar over een afstand van 402 meter (een kwart mijl). Gegarandeerd spektakel! Kijk ook op Allamericancars.eu voor meer informatie. Natuurlijk is Evenementenservice.nl ook aanwezig met evenementenmateriaal.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

Of vraag een gedrukte versie aan

Altijd op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.Gelukt!

Call Now Button