Dance, sfeer of paardensport, waar ga jij naar toe?

weekend 15 en 16 juli 2016

Dance, sfeer of paardensport, waar ga jij naar toe?

Christiaan No Comment

Dit weekend worden weer leuke evenementen georganiseerd. Weet jij al waar je naar toe gaat? Wij willen je graag een aantal tips geven.

Paardensport

De outdoor kampioenschappen van de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie in Groningen zijn bijvoorbeeld zeer de moeite waard om te bezoeken. Met springen, dressuur en de meertallen verenigingskampioenschappen. Het ultieme doel: kwalificatie voor Hippiade (het NK) in Ermelo. Evenementenservice levert komend weekend in Groningen het hekwerk en de stroomvoorziening op de drafbaan.

Dance

Hou je van dance, dan is Dance at the Beach in Groningen een te gekke plek om te bezoeken. Met artiesten als Erick-E, Shermanonoly en Rene Amesz wordt het sowieso een feest. Kijk op de site van Dance at the beach voor de complete line up. Wij zijn er ook en we leveren alles om van dit evenement een perfect dancefeest te maken (hekwerk, stroomvoorziening, sanitair, verlichting en signing)

Sfeer

De Nacht van Winschoten mag in dit rijtje niet ontbreken. Gezelligheid en sfeer gaan weer hand in hand tijdens dit sfeervolle evenement. Gezellige kraampjes, sfeervolle muziek, leuke attracties op de kermis: op vrijdag 15 juli begint een superleuk weekend vol plezier. Evenementenservice is er natuurlijk ook bij. Wij leveren sanitair, hekwerk en signing.

Hardcore

Misschien wil je liever naar Eersel, waar het mega dance event Dominator wordt georganiseerd. Hardcore to the max, met Angerfist Live, Mad Dog, Miss K8, en vele andere artiesten wordt dit een te gek dance event. Wij zijn er ook bij en leveren de lichtmasten.

Je ziet dat er weer genoeg te beleven valt dit weekend. Waar ga jij naar toe?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

Of vraag een gedrukte versie aan

Altijd op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.Gelukt!

Call Now Button