Een weekend van feest en brullende motoren

weekend 8 en 9 juli 2016

Een weekend van feest en brullende motoren

Christiaan No Comment

Het PK-weekend wordt weer een feest!

Al jaren een begrip in Noord-Nederland: Het PK weekend. Uitgegroeid tot een onvergelijkbaar evenementen, waar sfeer, spanning, sensatie, gezelligheid, stof, kabaal en bier hand in hand gaan. Vanaf donderdag 7 juli wordt het weer genieten. Je komt Evenementenservice.nl ook tegen. Wij leveren alle evenementenmateriaal, zoals bouw- en dranghekken, verlichting, sanitair, kantoor- en kassaunits, containers, stroomvoorziening, etc.

Verrassend Stadskanaal pakt uit

Sport, beweging, cultuur en gezelligheid, dat is wat Verrassend Stadskanaal te bieden heeft op 8, 9 en 10 juli 2016. Het publiek wordt onder anderen getrakteerd op een drakenbootrace, een kunstmarkt en een spectaculaire show van Defensie. Maar er is nog veel meer te beleven! Kijk en geniet. Dat doen wij van Evenementenservice.nl ook. We zijn er trots op dat wij units, bouwhekken en dranghekken mogen leveren aan dit mooie evenement.

Historische motoren in Roden

Zondag 10 juli 2016 gaan vanaf 12:30 uur de gashendels weer open in Roden. Dan vindt de Historische motoren demonstratie plaats. Snelheid, spanning, sensatie en heel veel brullende motoren. Tijdens een spectaculaire demonstratierace strijden oude originele fabrieksracers, productieracers en eigen bouw racers om de podiumplaatsen. Vanaf ’s morgens vroeg zijn de motoren al te bewonderen op het evenemententerrein aan de Norgerweg in Roden en het echte programma start om 12:30 met een defilé en het voorstellen van de rijders. Wij zijn er ook bij en leveren de dranghekken voor dit mooie evenement.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

Of vraag een gedrukte versie aan

Altijd op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.Gelukt!

Call Now Button