Rockers, tractors en modder: het wordt weer genieten

weekend 2 en 3 juli 2016

Rockers, tractors en modder: het wordt weer genieten

Christiaan No Comment

Komend weekend gaan we weer genieten van diverse prachtige evenementen:

Beachrockers

Wat dacht je van het Beachrockers festival dat op 2 juli in Sint Nicolaasga wordt georganiseerd. Met artiesten als onder anderen Ronnie Flex, Vato Gonzalez, Childsplay en Jody Bernal belooft het op Recreatiepark de Ulesprong vanaf 14:00 uur weer een fantastische dance-feest te worden. Evenementenservice.nl is er die dag ook bij met het diverse materialen en ondersteuning.

Brullende motoren

Ben je niet zo’n danser en hou je meer van Tractorpulling, dan is Eext zaterdag 2 juli 2016 the place to be. World’s most powerfull motorsport laat zaterdag de motoren brullen en de uitlaten ronken waarbij de sleepwagens met balastbakken zover mogelijk over een baan van 100 meter worden gereden. Een ware krachtsexplosie! Het evenement begint om 11:00 uur en de kassa’s gaan open om 8:00 uur. Je komt ook Evenementenservice.nl tegen met materiaal!

Modder en doorzettingsvermogen

Op zondag 3 juli kunnen kinderen tussen de 6 en 15 zich heerlijk uitleven bij de Kids Mud run Emmen. Rennen, klimmen en klauteren en daarbij ook nog eens ontzettend vies te worden, maar wel keihard doorzetten, dat is de Kids Mud Run. Dit evenement wordt op 3 juli tussen 10.30 uur en 17.00 georganiseerd aan De Grote Rietplas in Emmen. Er zijn twee parcours: 1 kilometer (voor kinderen van 6-10 jr) en 3 kilometer (voor kinderen van 8-15 jr). Evenementenservice is er ook bij!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

Of vraag een gedrukte versie aan

Altijd op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.Gelukt!

Call Now Button