Prachtige evenementen in het vooruitzicht!

weekend 4 en 5 juni 2016

Prachtige evenementen in het vooruitzicht!

Christiaan No Comment

De komende weken hebben diverse organisatoren weer prachtige evenementen in het vooruitzicht gesteld. Er is voor ieder wat wils! En Evenementenservice.nl is er natuurlijk ook bij om alle benodigde materialen te leveren.

Aanstaande zondag is Emmen the place to be voor kinderen. Dan vindt namelijk het Kinder Kook Festival plaats, met tal van leuke workshops.

Morgen zijn we ook al in Emmen actief met de opbouw van de crew bij Retropop. Op het pop-evenement dat op 4 juni in Emmen plaatsvindt schitteren onder anderen bands als Europe, Golden Earring en Ten Sharp. Bij het evenement wordt onze nieuwe en revolutionaire waterzuiveringsinstallatie in gebruik genomen!

Op zaterdag 4 juni zorgen we voor de levering en de op- en afbouw van dranghekken bij De lus van Roden. Zondag 5 juni zijn we bij meerdere evenementen actief, zoals bij Cavemanchallenge in Emmen voor de levering van dranghekken. Bij de Asser Stadsloop zorgen we diezelfde dag voor de levering en op-afbouw van dranghekken en zorgen we voor materialen bij Gigant FM Gala te Erica. Kortom: Veel te beleven en te genieten!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

Of vraag een gedrukte versie aan

Altijd op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.Gelukt!

Call Now Button