Samenwerking PK-Weekend en Evenementenservice.nl

Handdruk Evenementenservice.nl en PK-Weekend

Samenwerking PK-Weekend en Evenementenservice.nl

Christiaan 1 comments

Met een sierlijke handtekening is vanmorgen de samenwerking tussen PK-Weekend Dalerveen en Evenementenservice.nl officieel vastgelegd voor de komende jaren. Het evenement vindt dit jaar plaats in het weekend van 9 en 10 juli 2016 en Evenementenservice.nl levert alle facilitaire zaken.

De eerste trekkerslepwedstrijden werden in Dalerveen al in 1994 gehouden. De winnaars plaatsten zich automatisch voor deelname aan de bekende ‘Stöppelhaene wedstrijden’ in Raalte. Acht jaar later werd het succesvolle evenement omgetoverd tot een echt PK-Weekend, waarbij niet alleen trekkerslepwedstrijden werden gehouden, maar ook wedstrijden met machines die eigenlijk niet voor wedstrijdgebruik geschikt zijn. PK-Weekend groeide daarmee uit tot het grootste PK-Evenement van Noord-Nederland, bekend om zijn sfeer, spanning, sensatie, gezelligheid, stof, kabaal en bier. Meer informatie en het programma vind je op de website van PK-Weekend.

1 Comment

Nog één keer terugblikken... | Evenementenservice.nl

januari 21, 2017 at 8:50 pm

[…] 17 mei 2016 sloten we een nieuwe vijfjarige overeenkomst af met PK-weekend. Het PK-weekend staat bekend om zijn sfeer, spanning, sensatie, gezelligheid, stof, kabaal en bier […]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

Of vraag een gedrukte versie aan

Altijd op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.Gelukt!

Call Now Button