Een nieuwe vrachtwagen

Vrachtwagen

Een nieuwe vrachtwagen

Christiaan No Comment

Voor het brengen en halen van de grotere evenementenmaterialen, hebben we een nieuwe vrachtwagen gekocht. Sinds enkele weken staat hij nu in Assen en is hij gespoten. Nu nog de autolaadkraan (HIAB) en laadbak erop laten bouwen en dan is hij klaar.

Voor deze vrachtwagen zijn we nog opzoek naar een chauffeur. De kwaliteiten die je hiervoor moet hebben is dat je uiteraard voorzichtig met het materiaal omgaat, ervaring moet hebben met een autolaadkraan en in het bezit moet zijn van vrachtwagenrijbewijs met aanhanger. We hebben een uitdagende baan, die gevarieerd is. Leuke collega’s. Daarnaast moet je bereid zijn om mee te werken aan het opbouwen van projecten. Kijk bij het kopje vacatures voor meer informatie of neem contact op!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

Of vraag een gedrukte versie aan

Altijd op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.Gelukt!

Call Now Button