Het seizoen is begonnen!

Evenement

Het seizoen is begonnen!

Christiaan No Comment

Het nieuwe evenementenseizoen is weer aangebroken! Een aantal grote evenementen zijn inmiddels geweest en ook de komende weken staat nog veel op het programma. Doorenbos Evenementenservice zal ook aanwezig zijn met het leveren en installeren van o.a. hekwerk, stroomvoorzieningen, watervoorzieningen, licht en units.

Ook dit jaar hebben wij weer veel geinvesteerd in nieuwe materialen. Onder andere zijn een aantal lichtmasten met generator aangekocht. Dankzij de mobiliteit (makkelijk op te pakken met een heftruck of kraan) en eigen stroomvoorziening, zijn de lichtmasten gemakkelijk op ieder evenement in te zetten.

Naast deze nieuwe lichtmasten, hebben wij eigen kassaunits ontwikkeld. Het zijn compacte units geworden van 1,5 bij 2,4 meter voorzien van 2 verkoopramen. Door een net bureau in houtkleur, spots in het plafond en ingebouwde geldcanners hebben de kassaunits een luxe uitstraling gekregen. Uiteraard zal dit ook een professionele indruk bij de bezoekers van een evenement achterlaten!

Veel materialen worden afgeleverd nabij het evenementterrein, maar zullen ook moeten worden verplaatst tijdens de op,- en afbouw. Voornamelijk bouwhekken worden over het hele terrein gezet. Met onze nieuwe (ook eigen ontwikkelde) bouwhekbeunen wordt dit zo makkelijk mogelijk gemaakt. De beunen zijn van alle kanten op te pakken met een heftruck en worden compleet met blokken en klemmen geleverd. Naast de standaard beunen met 28 bouwhekken, hebben wij vanaf dit jaar ook “halve” beunen met 14 bouwhekken. Hiermee worden klanten met kleinere afnameaantallen ook voorzien.

Met de nieuwe en reeds bestaande materialen zijn wij helemaal klaar voor een nieuw evenementenseizoen. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem contact op voor meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

Of vraag een gedrukte versie aan

Altijd op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.Gelukt!

Call Now Button