Verlichting

Verlichting2

Combineer veiligheid en sfeer met excellente verlichting.

Sfeer en veiligheid op festivals en evenementen is een belangrijk aspect. Hoe kan dit beter worden gecreëerd dan met verlichting? Er zijn diverse mogelijkheden om uw evenement sfeervol te verlichten. Ook voor andere vormen van verlichting op grote evenementen zijn wij gespecialisereerd.

Lintverlichting

Met deze verlichting zijn eenvoudig en snel grote oppervlakten terrein sfeervol te verlichten. Er zijn verschillende lengtes verkrijgbaar met bijbehorende (LED) lampen. Neem een kijkje bij onze feestverlichtingstak voor meer informatie.

lintverlichting

Standverlichting

Vaak wordt er op evenementen de verkoop van merchandise, eten en drinken in pagodetenten of marktkramen aangeboden. Aan de binnenkant kunnen deze worden verlicht door onze standverlichting of TL armaturen.

TL - armatuur

Terreinverlichting

Grote stukken terrein waar geen tot weinig openbare verlichting is, kunnen makkelijk worden verlicht met onze terreinverlichting. Er zijn verschillende soorten halogeen of HQI lampen hiervoor toe te passen.

Halogeen

Lichtmasten

Wanneer u snel en gemakkelijk een stuk terrein wilt verlichten zijn lichtmasten een goede oplossing. Deze zijn makkelijk te verplaatsen en een aantal type’s hebben zelfs een eigen stroomvoorziening.

lichtmasten

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuzes voor uw evenement. Neem gerust contact met ons op.

Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

Of vraag een gedrukte versie aan