Transportmiddelen

Transportmiddelen2

Professionele transportmiddelen voorzien van de beste service.

Transport van mens en materiaal komt bij elk evenement kijken. Welke middelen kunnen hiervoor worden ingezet? Er zijn veel verschillende vormen van transport mogelijk op feesten en evenementen. Welk middel is het meest geschikt om materialen en mensen snel en efficient te verplaatsen? Doorenbos Evenementenservice biedt alle vormen van transport. In de meeste gevallen compleet afgeleverd en opgehaald op locatie.

Heftrucks en verreikers

Het type heftruck of verreiker dat een evenement nodig heeft, is afhankelijk van het benodigde hefvermogen en soort terrein. Met welke materialen heeft uw feest te maken? Zware aggregaten of in verhouding alleen licht transport? Wij adviseren graag welk materiaal goed en veilig genoeg is op uw evenement!

Transportmiddelen

Ruwterreinvoertuigen

Sommige evenementen zijn zó groot, dat het voor medewerkers bijna onmogelijk is de afstanden te lopen. Met onze gators en ruwterreinvoertuigen zijn de afstanden snel en makkelijk te overbruggen. Bovendien kan er ook klein materieel mee vervoerd worden.

Gator

Hoogwerkers

Doorenbos Evenementenservice levert vele soorten en maten hoogwerkers. Door het grote aanbod is er voor bijna elke klus en werklocatie een passende hoogwerker te gebruiken. Ons assortiment bestaat uit: telescoop-hoogwerkers, rups telescoop-hoogwerkers, knik-telescoop-hoogwerkers, schaar-hoogwerkers, ruwterrein-schaarhoogwerkers, rups-schaarhoogwerkers, aanhangwagen hoogwerkers, autohoogwerkers, eenpersoons en masthoogwerkers. Met onze transportmiddelen kunnen wij uw gewenste hoogwerker op locatie afleveren.

Hoogwerkers

Ook voor rijplaten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuzes voor uw evenement. Neem gerust contact met ons op.

Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

Of vraag een gedrukte versie aan