Stroomvoorziening

Stroomvoorziening

Geen evenement zonder goede stroomvoorziening!

Een evenement kan niet draaien zonder stroom. Een goede en betrouwbare stroomvoorziening is daarom erg belangrijk. Doorenbos Evenementenservice heeft de hoogste kwaliteit materialen om een betrouwbaar stroomnet te kunnen aanleggen. Wij hebben een intensieve samenwerking met wereldwijde leveranciers van aggregaten, koelmachines, airconditioners, loadbanks en warmtewisselaars. Onze voorraad aggregaten en andere stroomvoorzieningen is daarom bijna onuitputbaar. Voor elk evenement, groot of klein kunnen wij een passende oplossing bieden.

Onze vakmensen maken een compleet stroomplan en kunnen het geheel van A tot Z aanleggen. Een tijdelijk stroomnet kunnen wij op uw wensen aanpassen. Te denken valt aan de locaties waar aansluitpunten moeten komen, het aanbrengen van verlichting, aanbrengen van heaters en de eventuele behoefte aan krachtstroom. Natuurlijk moet er veilig met stroom worden omgegaan. Wij zijn erkend installateur (SEI gecertificeerd) dat staat voor vakbekwaamheid en het hebben van een goede uitrusting die nodig is om het installatiewerk goed te kunnen uitvoeren. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid een uitstekende 24/7 servicestoringsdienst af te sluiten voor eventuele noodgevallen.

Aggregaten

Het opwekken van stroom op uw evenement kan uitstekend worden gedaan door middel van onze aggregaten. Er zijn veel verschillende types aggregaten verkrijgbaar. De voordelen van onze aggregaten op een rijtje:

  • Zeer zuinig door een lage emissie
  • Extreem geluidsarm, op 7 meter 56 Decibel
  • Zeer lage milieubelasting (Tier III)
  • Grote interne tank van 1150 liter, hierdoor minder vaak tanken en minder werkzaamheden
  • Zien er altijd netjes en verzorgd uit
  • Alle aggregaten kunnen synchroon gebruikt worden
  • Op afstand monitoren tijdens en na afloop van het evenement. Na analyse kan er bij een volgende editie eventueel een kleiner model aggregaat worden ingezet
  • Kunnen gestart worden van afstand
  • Op afstand kunnen we het brandstofniveau in de gaten houden
  • En nog veel meer…

Aggregaten GHP zonder logo

Brandstof

Doorenbos Evenementenservice heeft de beschikking over de efficiëntste en milieuvriendelijkste diesel brandstoftanks. Wanneer u op zoek bent naar veilige en betrouwbare tanks voor dieselaggregaten of heaters, dan is de EnviroTank de oplossing voor u. De EnviroTanks zijn ontworpen om het risico op een brandstoflekkage te voorkomen, zelfs als de brandstoftank omvalt. Indien gewenst, kunnen de tanks worden uitgerust met een afvulinstallatie.

Dieseltank en brandstofpomp

Verdeelkasten en verlengkabels

Onze serie verdeelpanelen kunnen we specifiek op uw wensen toepassen. De aansluitingen variëren van 16A tot 400A, enkelfase en driefase. Alle panelen zijn makkelijk te vervoeren en zijn voorzien van een weersbestendige (IP rated) omkasting.
Wij leveren kabels in standaard lengten van 5 tot 50m, in 16A, 32A, 63A, 125A, 400A en 630A. Wij gebruiken kabels die zeer goed bestand zijn tegen slijtage, brandstof, olie en water.

Verdeelkasten en verlengkabel

Verlopen en protectiemiddelen

De juiste accessoires voor stroomapparatuur garanderen dat uw evenement vlekkeloos verloopt. Wij hebben veel verschillende verlopen zodat elk apparaat op een veilige manier op het stroomnet kan worden aangesloten. Onze kabelprotectiemiddelen zorgen ervoor dat kabels kunnen worden aangelegd zonder dat wandelaars of auto’s hier hinder van ondervinden. Zo kunt u kabels op een flexibele manier over allerlei wegen aanleggen.

Verloop kabelmat en kabelprotectie

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuzes voor uw evenement. Neem gerust contact met ons op.

Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

Of vraag een gedrukte versie aan

 

Altijd op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.You have Successfully Subscribed!