Sanitair

Sanitair2

Maak indruk met professionele sanitaire voorzieningen.

Waar kunnen de bezoekers van uw feest, evenement, festival of markt naar het toilet? De aanwezigheid van professionele sanitairvoorzieningen zal een goede indruk maken bij de bezoekers.

In veel gevallen stelt de gemeente en GGD (Gemeentelijke Gezondheidsdienst) bepaalde eisen aan toiletvoorzieningen, bijvoorbeeld hygiëne en het aantal dames/heren toiletten dat aanwezig moet zijn. Evenementenservice.nl is specialist in het aanleggen van tijdelijke sanitairvoorzieningen en adviseert u graag over de mogelijkheden.

Sanitairunits

Er zijn verschillende mogelijkheden in het huren van een toilet(unit), afhankelijk van luxe en capaciteit. In alle gevallen staan wij voor degelijk, schoon, milieuvriendelijk en goed verlicht materiaal. Er is ruime keus in de indeling van de toiletunit, bijvoorbeeld in het aantal urinoirs, toiletten en wastafels. Alle units kunnen wij transporteren met onze eigen (kraan) vrachtauto en op locatie afleveren. Ook het aansluiten van elektriciteit, watertoevoer en afvoer kunnen wij geheel voor u verzorgen. Kijk bij ons assortiment water voor het materiaal dat kan worden gebruikt bij het aansluiten van deze sanitairunits.

 

Toiletvoorzieningen

Voor grote en kleine evenementen zijn chemische toiletten en plaskruizen toepasbaar. Het voordeel van deze voorzieningen is dat er geen rioolafvoer en watertoevoer beschikbaar hoeft te zijn. De toiletten zijn na gebruik makkelijk en snel op te pakken om ze vervolgens weg te brengen. Het vervoeren hoeft niet perse met een kraan(vrachtauto) te gebeuren, ook een lichte heftruck kan de voorzieningen voor en na gebruik makkelijk verplaatsen. Voor het toepassen op evenementen/feesten die langer duren, kunnen de toiletten tussendoor worden geleegd en gereinigd.

Toiletten

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuzes voor uw evenement. Neem gerust contact met ons op.

Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

Of vraag een gedrukte versie aan