Hekwerk & Barriers

Hekwerk

Hekwerk & barriers

Hoe leidt u de bezoekers van uw evenement in goede banen? Ons hekwerk is daarvoor het ideale middel! Wij hebben voldoende capaciteit in huis voor kleine en grote evenementen. U kunt er voor kiezen de hekken zelf op te halen en te plaatsen, maar dit kunnen wij ook voor u verzorgen. Het uitzetten en het opruimen van het hekwerk kan plaats vinden volgens een goed logistiek plan waarmee veel manuren worden bespaard. Ook het netjes en recht wegzetten van de hekken is een pre voor de kwaliteit van uw evenement. Het uitzetten en opruimen doen wij met behulp van eigen vrachtauto’s en/of terreinheftrucks.

Dranghekken

Voor evenementen die grote aantallen bezoekers trekken, zijn dranghekken ideale afzetmiddelen:

  • Wielerrondes
  • Hardloopwedstrijden
  • Kortebaandraverijen
  • Optochten / intochten
  • Afzetten van niet-parkeer gebieden
  • Motorcross
  • Inrichting van fietsenstallingen
  • Afzetten van kermis en/of attractieterrein
  • Afzetten van evenementterrein

Dranghekken hebben wij in lichte en zware uitvoeringen. Het woord lichte uitvoering zegt het al, deze hekken zijn licht in gewicht zodat het plaatsen en opruimen makkelijk zal vergaan. De hekken zitten per 75 verpakt waardoor grote aantallen makkelijk te transporteren zijn. Natuurlijk is het ook mogelijk kleinere aantallen te huren en/of te laten plaatsen.

Dranghek

Bouwhekken

Gebruik dit type hek voor het afzetten van (grote) stukken terrein. Bouwhekken hebben wij in een ongedoekte en gedoekte uitvoering. Deze laatste kan bijvoorbeeld goed worden toegepast op stukken terrein waar privacy van belang is, zoals toiletten en kleedruimtes. Wij beschikken over een ruim aantal eigen bouwhekken, compleet met vlinderklemmen, bouwhekvoeten en eigen ontwikkelde transportbeunen. Naast vlamvertragend (DIN-NORM4102B1) witte en zwarte bouwhekdoeken hebben wij ook een aantal nooduitgang doeken. Deze passen precies in het bouwhek waarmee u gemakkelijk en zeer opvallend nooduitgangen kunt aangeven.

Bouwhekken kunt u zelf eenvoudig uitzetten of door ons laten verzorgen. Bij onze gedoekte bouwhekken, leveren wij standaard schoren en grondpennen. Op deze manier kunnen in alle gevallen de hekken veilig worden geplaatst! Naast de “standaard” afmeting bouwhek, hebben wij ook lage bouwhekken die zowel als losstaand, maar ook als opzethek kunnen worden toegepast. Onze bouwhekken zitten per 28 in een beun opgeslagen, inclusief alle benodigde accessoires. Onze eigen ontwikkelde transportbeunen kunnen gemakkelijk met een heftruck worden verplaatst.

Bouwhek gedoelt en ongedoekt

Finish Barriers

Bij uw sportevenement wilt u natuurlijk voorkomen dat individuele sporters bij de start of finish verstrikt raken in de dranghekken. Met name vlak na het startschot of bij een massasprint zijn de risico’s groot. Speciaal voor de start en de finish van sportevenementen hebben wij daarom Finish Barriers ontworpen. Door het ontwerp kunnen de sporters veilig starten en finishen. Met name bij hardloopwedstrijden en wielerevenementen zijn finish barriers daarom geen overbodige luxe. Bovendien bieden finish barriers uitstekende reclamemogelijkheden.

Stagebarriers

Onze eigen ontwikkelde stagebarriers zijn uitermate geschikt voor het afzetten van podia op grote evenementen, festivals en feesten. Voor het podium is het van belang dat het publiek een veilige afstand houdt, terwijl er achter de stage-barriër bewaking kan toekijken. Door de speciale opstap aan de achterkant van de stagebarrier, kunnen er mensen eenvoudig uit het publiek omhoog getrokken worden. Door de contsructie van de barrier is deze goed bestand tegen extra druk waardoor de risico’s omlaag worden gebracht. Door de geringe hoogte is de stagebarrier ook nog eens erg publieksvriendelijk. Onze stagebarriers zitten per 10 verpakt in handige opslagbeunen waardoor transport erg makkelijk is. Standaard leveren wij koppelingsbouten bij de barriers zodat deze aan elkaar kunnen worden doorgekoppeld.

Stagebarrier

Fietsenstalling

Wilt u een nette uitstraling van uw evenement? Dan zijn fietsenrekken een ideaal middel! U kunt bij ons terecht voor tijdelijke fietsenrekken in zowel grote als kleine aantallen. Ook deze kunnen wij indien gewenst leveren, plaatsen en opruimen. Doordat de rekken stapelbaar zijn, is transport gemakkelijk uit te voeren. Fietsenrekken kunnen goed worden gecombineerd met dranghekken voor het netjes indelen van stukken fietsparkeerterrein.

Fietsenstalling

Al onze producten en diensten hebben wij samengevat in een digitale catalogus. Wilt u hulp bij het maken van de juiste keuzes voor uw evenement? Wij helpen u graag persoonlijk! U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0592-340694 of mailadres info@evenementenservice.nl. Of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan snel contact met u op.

 

Ik wil contact over accommodaties

* Verplicht veld

Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

Of vraag een gedrukte versie aan

 

Altijd op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.You have Successfully Subscribed!