Voorjaarsmarkt Zuidlaren

Voorjaarsmarkt Zuidlaren

beheerder No Comment

Vandaag werd in het centrum van Zuidlaren weer de traditionele voorjaarsmarkt georganiseerd. Deze oergezellige paarden- en warenmarkt trekt jaarlijks vele bezoekers uit heel Europa. Een leuk evenement voor zowel jong als oud dus. Wij zijn al jaren leverancier van evenementenmateriaal voor dit mooie evenement. Wij leveren het sanitair, de stroomvoorziening en zorgen bovendien voor extra brandveiligheid dankzij blusmiddelen en -apparatuur.

Ook een evenement organiseren?

Gaat u net als de organisatoren van Voorjaarsmarkt in Zuidlaren binnenkort ook een feest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met u mee. Dat geeft u rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

* Verplicht veld

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

Of vraag een gedrukte versie aan

 

Altijd op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.Gelukt!