Uitmarkt Emmen

uitmarkt emmen

Uitmarkt Emmen

beheerder No Comment

Het culturele seizoen in Emmen wordt dit weekend geopend tijdens een spectaculaire uitmarkt. Maak ook kennis met kunst en cultuur tijdens deze bruisende opening. Diverse leuke artiesten en activiteiten maken van de uitmarkt in Emmen een echt feestje. Film, hippe acts van landelijke allure, popmuziek en klassieke muziek, inclusief een markt met lokale cultuurorganisaties en een kidsplein. Gratis toegang! De uitmarkt duurt nog tot en met zondag 10 september 2017. Meer informatie vind je op de website van de uitmarkt. Wij leveren voor dit mooie evenement alle benodigde evenementenmateriaal.

Ook een evenement organiseren?

Ga jij binnenkort ook een feest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met je mee. Dat geeft jou rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of  vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

* Verplicht veld

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

Of vraag een gedrukte versie aan

 

Altijd op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.Gelukt!